Koti · Kunnostus

Makuuhuoneen remontti

makkari_remontti1

Yläkerran viimeisen huoneen kunnostus alkoi tänä keväänä tästä pisteestä. Tämä oli talon ainoa huone, jossa oli vielä muovimatto ja 70-luvun kangastapetti. Huoneen kattopaneelit maalasimme 6 vuotta sitten, kun muutimme tänne. Välillä tämä on ollut vierashuoneena ja välillä lastenhuoneena.

makkari_remontti2

Panelit ja mineraalivillat saivat lähteä ja pääsiäisenä tilanne näytti tältä. Peltikatto oli saavutettu ja seinän tuulensuojalevyt asennettu.

makkari_remontti3

Seiniin tuli lisäksi ekovillaa, tervapaperi ja helmiponttipaneelia. Katossa on tässä kohtaa koolattu ilmarako koko lappeen matkalta ylös harjalle ja tuulensuojalevyt asennettuna.

makkari_remontti4Seuraavana tuli ekovillalevyt kattoon ja silmiin. Sen päälle tervapaperi ja ristikoolaukset uusille paneeleille.

makkari_remontti5

Katto- ja seinäpaneelit maalattiin Uulan Innolla ja muovimatto poistettiin. Mattoliimat kaavittiin tuskaisesti. Puulattia paikattiin ja hiottiin kevyesti.

makkari2

Seiniin tuli Tapettitalon Oratuomi tapettia ja lattiaan Uulan puulattiamaalia sävy Sade.

makkari1

Ekat yöt on jo nukuttu makoisasti uudessa makkarissa. Sängynpäädyn virkaa toimittaa varastosta löytynyt ovi. Vielä uupuu mm. listoja, pieni kamina ja esim. verhot. Seuraavana kunnostusta jatketaan parvekkeelle, joka aukeaa sopivasti tästä huoneesta.

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s