Koti · Kunnostus

Vuosi 2012

Joululoma alkaa vetää viimeisiään näin loppiaisena ja perinteinen vuosipäivityskin on jäänyt tekemättä vuodelta 2012. Yritetäänpäs hieman muistella viime vuotta.

Lunta satoikin sitten oikein urakalla joulun 2011 jälkeen. Keväällä purettiin lastenhuoneen ja kylmän vinttikomeron välinen seinä. Peltikatto saatiin näkyviin myös lastenhuoneeseen. Yläkerran pikkuvessalle rajattiin oma alue huoneesta. Vessa sai pienen ikkunan kirpparilta ja vanhan peilioven naapurin purkutalosta. Viemäröinnit vedettiin alakerran kylpyhuoneen kautta. Lastenhuoneen seinä ja katto eristettiin altapäin, paneloitiin ja maalattiin sekä lattia kunnostettiin puretun seinän kohdalta. Siitä pitäisi tänä vuonna jatkaa eteenpäin. Vessaan kaikki pinnat ja yksi seinä sekä lastenhuoneeseen pitäisi rakentaa yksi seinä, tapetoida ja kunnostaa lattia.

Kuisti koki yllättävän ja suunnittelemattoman muutoksen toukokuussa uuden ulko-oven myötä.  Koristesorvaukset saivat väistyä, vanhat paneelit maalattiin ja uutta paneelia lisättiin sekä kuistille rakennettiin kiinteät romunsäilytyspenkit. Siitä tuli hieno. Samalla eteisen puolelta lähtivät viimeiset laminaatit, muovimatot ja levyt. Alta kuoriutui vanha kunnostettava puulattia. Nyt meillä on enää muovimattoa yhdessä yläkerran huoneessa!

Isäntä sai myös katon ulkomaalauksen valmiiksi.

Alakerran kylpyhuonekin sai vihdoin uudet kynnykset jossain välissä ja makuuhuone vanhan oven uuden vuoden aattona.

Heinäkuussa meille muuttivat maailman mahtavimmat kissakaksoset Pilli ja Pulla.

Lisäksi on tehty oikeita töitä, aloitettu koulu, opittu lukemaan ja laskemaan. On laulettu, tanssittu, askarreltu, itketty, naurettu ja rakastettu. Aika paljon ollaan ehditty, vaikka välillä tuntuu ettei mitään. Innokasta vuotta 2013!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s