Koti · Kunnostus

Kylpyhuone

Ennen
jälkeen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meillä oli ennen kylpyhuoneen paikalla toinen keittiö.  Ennen kuva on otettu edellisten asukkaiden aikaan. Nyt meillä on ihanaakin ihanampi peseytymispaikka. Amme ja suihkukaappi ovat jo paikallaan. Edelleen muutamat asiat puuttuvat ja repsottavat, mutta ei tunnu missään. Tämä on dokumenttina meille. Näitä on välillä tehtävä muistutukseksi, että jotain on saatu aikaan ja että jaksetaan jatkaa eteenpäin. Eräs ystäväni totesi, että sehän valmistui nopeasti, no joillekin puolitoista vuotta on vähän. Tai sitten me vaan nähdään liian harvoin. Pikkaisen hymyilytti. Kattolyhdyn reunasta puskee taas sulanutta vettä sisään, siellä se seuraava kohde siis sijatsee, kun kevät koittaa.

Mainokset

4 thoughts on “Kylpyhuone

  1. Kaunis on! Tiiliseinä ja tassuamme on ah! Oliko tiiliseinä valmiina ja kaivoitte sen esiin, vai teittekö uuden? Ja yritin tarkkaan tiirailla, mitä on suihkukaapin vasemmalla puolella, mutten näe, ihan kuin lasikaappi..? Lattiakaakelin sävy on myös kaunis kuin hiekka. Saako lisäkuvia : )?

    1. Kiitti. Tiiliseinä on alkuperäinen, löytyi rappausten alta. Paljon vaati puhdistusta ja paikkaamista, sormenpäät syöpyi sementistä verille. Saunasuojalla suojattiin. Suihkukaapin vasemmalla puolella ei ole vielä mitään ehkä joskus jotain hyllyjä:) Pääsisittekö joskus kylille?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s