Kakarat · Koti

Taidetta

 

Meillä asuu kaksi pientä taiteilijaa. Ihan kiva. Kuvia syntyy parikymmentä päivässä. Paperisilppua pursuaa joka paikasta ja  joka päivä kompastun lattioilla levällään oleviin kyniin. Ei niitä saa siivota, kun mulla on piirtäminen kesken! Kaikki printterin paperit ja laskujen kuoretkin on piirretty. Mihin joudun näiden teosten kanssa? Kaikkea ei voi säästää? Hyviä arkistointivinkkejä otetaan siis vastaan. Nämä teokset ovat Pessin käsistä. Leijonaemo sekä Pupu ja sirkustirehtööri. Tinka ei halunnut omiaan näytille, ymmärtää jo vissiin tekijänoikeuksien päälle. Leppoisaa viikonloppua!

Mainokset

4 thoughts on “Taidetta

  1. Meillä molemmilla pojilla on oma laatikko, johon sujautetaan valmiit säästettävät työt sitä mukaa kun niitä syntyy. Niihin yritetään jaksamisen mukaan kirjata myös mitä kuvat esittävät tai mitä henkilöt tai eläimet niissä sanovat tai ajattelevat ja milloin kys. taideteokset ovat valmistuneet.

    Sopivan tilaisuuden tullen leikkaan poikien työt ” pienemmiksi” (turhat valkoiset reunat pois) ja sitten liimaan nämä saksitut teokset isoihin vihkoihin (samalla myös käydään kuvat yhdessä läpi ja tuumataan mitkä oikeasti halutaan säästää). Joskus olen jaksanut lajitella kuvia vähän aiheiden mukaankin. Ihanaa selata näitä taidevihkoja jälkikäteen 🙂

    Hienoja piirrustuksia Pessi!

    1. Kiitos Jonna, tuo taidevihko on mainio idea. Meilläkin on laatikot molemmille, mutta en minä niitä sieltä mihinkään ole saanut. Pitäisi kai ryhdistäytyä:)

  2. Täällä sama juttu ja kärähtelen jatkuvasti lehtiroskiksella. Äiti mun rakkaat aarteet? Ja mitäs siinä sitten kuin että takaisin kantamaan niitä kirjeitä yms takaisin kotiin.
    Terkkuja!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s