Koti · Kunnostus

Tasa-arvoa ?

Eteiseen on muuttanut pipo ja hanska kaaos. Pähkäilin sitä paivän pari ja tänään kävin ostamassa pienen hyllykön. Siinä on omat korit molempien lapsosten asusteille ja yksi yhteinen villasukille. Väliaikaisraitkaisu kai.  Aloin kokoamaan hyllykköä ja kas kummaa silmiin sattui tämä ohjeen yläkulman kuvasarja. Mitähän tämä mahtaa tarkoittaa? Hyllykön saa koottua ehkä 10 minuutissa, porakonetta ei tarvita, hyllyn saa koota mies ja nainen yhdessä? Tai porakonetta ei tarvita, joten myös nainen saa koottua hyllykön yhdessä miehen kanssa. Tai porakonetta ei tarvita,  joten myös hameväki selviytyy tästä. Miksi tähän on painettu nämä kuvakkeet? Olen ihmistyyppiä, joka viihtyy paremmin rautakaupassa kuin vaatekaupassa. Omistan oman Black&deckerin ja olen nainen. Selvisin siis tästä ( ilman miestä)! Ihanaa viikonloppua kaikille!

Mainokset

4 thoughts on “Tasa-arvoa ?

  1. Mutta saako nainen koota tämän yksin? Parempi näin kuin että olisi yksinäisen naisen yli ruksi. Hmmm… tästähän voi päätellä että mies ei selviä hommasta yksin, mutta nainen selviää, kuten todistetuksi tuli : ) Hiphei Kanala!

  2. Kokemusta on tuosta merkkikielestä… joskus tuntuu, että liikaakin

    Siis… Miestä EI SAA päästää yksin kokoamaan mitään mööpeliä! Jos ja kun mies kuitenkin aloittaa homman yksin, hän ei lue ohjeita ja poran voimalla tuhoaa kalusteen. Kello kaksi yöllä (kellotaulu) hän ajattelee enää unta (z-merkki), kiroilee, porasta on akku loppu (pora ja ruksi) ja mies toivoo ettei olisi enää edes olemassa (mies ja ruksi).

    Tässä vaiheessa nainen tulee paikalle, lukee ohjeet ja kokoaa huonekalun kymmenessä minuutissa. Poraa ei voi käyttää, koska mies on tuhlannut akun. Tätä varten paketista löytyy ”kertakäyttöinen” työkalu. Tämän jälkeen pariskunta pääsee vihdoin pötköttämään sänkyynsä vierekkäin. Ilmapiiri on kireä. Uni ei tule heti. Mies murjottaa ja päättää vihata IKEAn kalusteita loppu elämänsä… Kunnes kotiin tuodaan seuraava kokoamaton huonekalu, jonka mies päättää koota. Yksin, vaikka edes laatikon ohjeiden mukaan tämä ei ole järkevää. Poralla. Lukematta niitä ohjeita…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s